Κατάληψη-ΑΠΕΡΓΙΑ. Ομοσπ.Εργαζομένων ΙΚΑ: Δεν θα ανεχθούμε καμία απόλυση συναδέλφων μας της 9Κ-ΑΣΕΠ. Βίντεο Υποστήριξης Βουλευτών (6 Κόμματα, 4 Τροπολογίες, 23 Ομιλίες στο Κοινοβούλιο) και Ντοκουμέντα ΑΛΗΘΕΙΑΣ για ΑΣΕΠ-9Κ-ΙΚΑ, παρακάτω -> ->

Που πήγε η Κοινή Λογική;

Άκουσα για Νομικούς προβληματισμούς των εμπλεκομένων, σχετικά με Εκδίκαση ή Αναβολή του ΣτΕ (στις 10-1-2014) κλπ προεκτάσεις.
Που πήγε η Κοινή Λογική;
Αν οι Δικηγόροι ..."ξέχασαν", οι Επιτυχόντες 8Κ & 9Κ, δεν θυμούνται ότι στόχος τους ήταν να προσληφθούν, όταν το 2008 αποφάσιζαν να συμμετάσχουν σε Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και μάλιστα μετά από 5ετή πολύμορφη ταλαιπωρία;

Τώρα ειδικά, που υπάρχει επιτέλους Ψηφισμένος Νόμος (~1 μήνα) από το 90% των Βουλευτών (χωρίς καμιά Αρνητική Ψήφο και με 10% Παρών), τι περιμένετε;
Είστε Νέοι και πρέπει να αποφεύγετε την Αντιπαλότητα-"ανθρωποφαγία" (οπότε δεν έχουν και λόγο οι Δικαστές) και ΕΝΩΜΕΝΟΙ, να εργαστείτε για την επίτευξη του Κοινού Στόχου, έναντι της Μελλοντικής κοινής σας Σταδιοδρομίας, των επόμενων ~35-40 ετών;
Άλλωστε (όπως λέει ο Λαός), ο χειρότερος Συμβιβασμός είναι καλύτερος και από την καλύτερη Δίκη.
Ζητήστε ΑΝΑΒΟΛΗ του ΣτΕ (με δέσμευση εκατέρωθεν, να αποσυρθούν όλες οι Δικαστικές διαμάχες, μόλις προσληφθείτε).

Συναντηθείτε μεταξύ σας (μορφωμένοι ΑΣΕΠίτες των 8Κ & 9Κ), χωρίς Δικηγορικές "εκπροσωπήσεις" και ανοιχτά ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ενωμένοι (και λόγω Χριστουγέννων), από Υπουργεία-Κόμματα-ΙΚΑ-Ομοσπονδία-Επιτυχόντες, την ταχύτατη εφαρμογή της (απίστευτα συναινετικής) Δημοκρατικής Απόφασης του Ελληνικού Κοινοβουλίου, για να μην αποδειχτεί ...διακοσμητικό όργανο το τελευταίο.

Αν σας δουν Ενωμένους και δεσμευτούν Υπουργεία (κυρίως Εργασίας), ΙΚΑ και ΟΛΟΙ οι Επιτυχόντες, να μην χρονοτριβούν, θα έχετε Προσληφθεί ΟΛΟΙ και θα Εργάζεστε, μέχρι του ...Αγίου ΕΥΣΕΒΙΟΥ, στις 15 Φεβρουαρίου του 2014 και όλα τα άλλα θα είναι μια κακή ...ανάμνηση.

Με Σεβασμό και Εκτίμηση προς όλους,
ένας 60άρης Πατέρας που αγωνιά.

1 σχόλιο:

  1. Με σεβασμό στην αγωνίας σας, την κοινωνική και οικογενειακή θέση σας καθώς και την ηλικία σας θα ήθελα επώνυμα να επισημάνω τα εξής.
    . Όταν πέτυχα στον διαγωνισμό της 9κ χάρηκα που οι προσπάθειες μου δικαιώθηκαν και πίστεψα στην αξιοκρατία. Να προσθέσω ότι πήρα μέρος για τις θέσεις ΔΕ χωρίς προϋπηρεσία οπότε δεν μπορεί κάποιος να μου προσάψει την κατηγορία ότι είχα εξειδίκευση στον τραπεζικό τομέα. Μιλήσατε για ανθρωποφαγία . Όταν η ΑΤΕ απορρόφησε τους μισούς επιτυχόντες δεν κινήθηκα ποτέ εναντίον τους κάτι οι επιτυχόντες της προκήρυξης 8κ το έκαναν. Κινήθηκαν ονομαστικά απέναντί μου και μάλιστα επιτυχόντες των οποίων δεν πήρα την θέση όπως μου καταλόγισαν δεδομένου ότι ή διοριζόντουσαν σε άλλη περιοχή, ή είχαν διαφορετική ειδικότητα πχ ψυκτικός, ή διαφορετική κατηγορία πχ ΠΕ. Δηλαδή κανένας δεν είχε πραγματικό έννομο συμφέρον. Άρα μην με κατηγορείτε ότι είμαι ανθρωποφάγος ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. Επίσης όταν αποδέχθηκα τον διορισμό στο ΙΚΑ η μοναδική επιλογή που είχα ήταν ή πρόσληψη στον φορέα ή ανεργία .Επέλεξα να δουλέψω όπως ήταν φυσικό.
    Μου λέτε να ζητήσουμε αναβολή του ΣΤΕ με δέσμευση εκατέρωθεν, να αποσυρθούν όλες οι Δικαστικές διαμάχες, μόλις προσληφθούμε. Και ερωτώ : -Θα αποσυρθούν οι αποφάσεις του Πρωτοδικείου από την ανθρωποφαγία των επιτυχόντων της 8κ εναντίον μου που με έφεραν στα όρια της απόγνωσης και της απελπισίας?
    Μου λέτε να ζητήσω από Υπουργεία-Κόμματα-ΙΚΑ-Ομοσπονδία-Επιτυχόντες, την ταχύτατη εφαρμογή της (απίστευτα συναινετικής) Δημοκρατικής Απόφασης του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Και ερωτώ πάλι εγώ:-Σε ποιά συναινετική και επιπρόσθετος δίκαιη απόφαση αναφέρεστε?( η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με το άρθρο 20 μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού όλων των επιτυχόντων της 8κ προκύρηξης) . Σύμφωνα με τον Δημόκριτο Ό άνθρωπος χαρακτηρίζεται αξιόλογος ή όχι, κρινόμενος όχι μόνο από τις πράξεις του αλλά και από τις προθέσεις του . Είμαι επιτυχούσα ΑΣΕΠ και δεν το ξέχασα ποτέ . Άλλοι το ξέχασαν.
    Με τιμή , ειλικρίνεια και σεβασμό στην ελευθερία της γνώμης.
    Κατεργάρη Ασημούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή