Κατάληψη-ΑΠΕΡΓΙΑ. Ομοσπ.Εργαζομένων ΙΚΑ: Δεν θα ανεχθούμε καμία απόλυση συναδέλφων μας της 9Κ-ΑΣΕΠ. Βίντεο Υποστήριξης Βουλευτών (6 Κόμματα, 4 Τροπολογίες, 23 Ομιλίες στο Κοινοβούλιο) και Ντοκουμέντα ΑΛΗΘΕΙΑΣ για ΑΣΕΠ-9Κ-ΙΚΑ, παρακάτω -> ->

Νέος Γολγοθάς για τους Εργαζόμενους ΙΚΑ της 9Κ-ΑΣΕΠ. Νέα Πανελλαδική ΑΠΕΡΓΙΑ στις 8-2-2013 και έπεται κλιμάκωση.

"Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες... ξανά στους δρόμους..." και "μέχρι τελικής πτώσεως πλέον... φτάνει" είναι από τα χθεσινά πρώτα σχόλια 2 εκ των 500 απειλούμενων πάλι (με άμεση ΑΠΟΛΥΣΗ) Εργαζόμενων ΙΚΑ της 9Κ/ΑΣΕΠ.
2008-2013: Ήδη 5ος χρόνος Ταλαιπωρίας, για κάθε ένα νέο που πέτυχε Δίκαια στην πιο Αξιοκρατική διαδικασία του ΑΣΕΠ και γίνεται συνεχώς "μπαλάκι" από παραλείψεις και ενέργειες της Πολιτείας.
Πρέπει να τελείωσαν πλέον οι ψευδαισθήσεις όλων, ότι δεν λύνεται το πρόβλημα ούτε με χρονίζουσες Δεσμεύσεις, ούτε με Αυτοματισμό, αλλά μόνο με ΑΓΩΝΑ μέχρι την Οριστική Λύση.

Κοινοποιείστε το Email: agrotiki.asep.9k-ika@blogger.com και σε άλλους Εργαζόμενους ΙΚΑ-ΑΣΕΠ-9Κ (και όχι μόνο) για να κάνουν Αυτόματες Αναρτήσεις στο Ιστολόγιο: asep-ika.blogspot.gr , στέλνοντας απλά μήνυμα στη διεύθυνση αυτή, με θέμα, κείμενο (μορφοποίηση) και συνημμένες εικόνες ή βίντεο που επιθυμεί ο καθένας (όπως φαίνεται στην αρχική Ανάρτηση) και θα εμφανίζεται και στο Ιστολόγιο: asep-ate-ika.blogspot.gr δεξιά (περιληπτικά).
Στέλνετε Φωτογραφίες και από Κινητό, (Αυτόματη Ανάρτηση) για κάθε σχετική δραστηριότητα, από όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου